keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Pirullisen hyvä paholaisen hillo


Keittelin juhannuksen grillailuja varten paholaisen hillot hyvissä ajoin valmiiksi. Täydellinen lisuke broilerille ja ansaitsee vielä kaveriksi vuohenjuustoa kunnon siivun. Hillon ohje on hieman muokattu Dansukkerin ohjeesta.



Paholaisen hillo




2 prk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa

400 g punaisia paprikoita

4-6 punaista chiliä (laitoin 5 reilun kokoista)

8 valkosipulin kynttä

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1/2 dl etikkaa

4 dl hillosokeria


Kaada kattilaan tomaatit. Silppua paprikat ja chilit, joista on poistettu siemenet. Murskaa valkosipulit ja lisää mausteiden ja etikan kanssa kattilaan. Keitä puolisen tuntia. Halutessasi soseuta tehosekoittimella. Lisää hillosokeri ja keitä vielä 5-10 minuuttia. Purkita uunissa 100-asteessa kuumennettuihin puhtaisiin hillopurkkeihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti