maanantai 6. elokuuta 2012

Sydämellinen kakku tytön kastejuhlaan



Lauantaina sai pieni sievä tyttö niin kauniin nimen. Kakun suunnittelu aloitettiin jo hyvissä ajoin ennen Lilan syntymää, silloin päätettiin mitä makuja kakkuun tulee täytteeksi ja, että pääsen testaamaan uutta sydänkuviokaulintani pintaan. Täytteet oli kiva kompromissi äidin ja isän lempimakuja eli valkosuklaamousse ja mangorahka. Jotain erilaista yritimme keksiä vauvakoristeeksi, joten tuo suosikkimuotilla tehty vauva sai pinkin mekon kimallehileillä päällensä.


 


Omat haasteensa kakulle loi lähes 100 % hipova ilmankosteus! Kakku oli kuljetuksen ajan juhlapaikalle korkeintaan 10 minuuttia pois jääkaapista, mutta kuorrute hikoili auttamattomasti! Normaalisti kuivalla ja viileällä ilmalla kakku pysyisi pinnaltaan kovana tuon ajan niin, että komea koputus kuuluisi pintaa kopauttaessa. Toisaaltaan kakku varmaan leikkautui hienosti ilman suurempaa voimakäyttöä...



Kuviokaulin oli muodoltaan epäsymmetrinen. Se aiheutti sen, että aina, kun kaulimen toinen pää teki hienon kuvion massan pintaan, toinen pää oli ikäänkuin hieman ilmassa ja teki vain hennon kuvion. Jouduin siis kaulitsemaan sokerimassan kaksi kertaa, ensimmäinen kaulinta meni harjoituksen piikkiin. Itse sokerimassa oli aivan mahtavaa! Kyseessä on Satin Ice-merkkinen massa, josta teen ihan oman postauksen lähiaikoina.



Onnea typylle ihanasta nimestä!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti