lauantai 21. huhtikuuta 2012

Prinsessan kerroskakku



Tähän kakkuun päätyi tuo pikeerikruunu. 5-vuotias siskon- ja kummityttöni ilahtui kovasti kakusta. Neitiähän pitää välillä puhutellakin nimellä Miina Tähkäpää Prinsessa, että ei osuvampaa kakkuaihetta olisi voinut olla. Kakun välissä on uusin suosikkitäytteeni eli diplomaattikreemi, jonka valmistan kaupan vaniljakastikejauheesta vaniljakreemijauheen sijaan. Diplomaattikreemin kanssa samassa välissä oli vadelmamurskaa. Toisessa välissä oli valkosuklaarahkamousse. Päällisen tein vaahtokarkkimassasta. Sen kanssa olikin sitten oma taistelunsa. Olisi vissiin pitänyt lisätä vielä enemmän tomusokeria, ettei olisi venähtänyt päällystämisvaiheessa hyvin ohueksi.



Diplomaattikreemi



2 pss eli 1 pkt Ekstömsin vaniljakastikeainesta

4 dl rasvatonta maitoa tai maitojuomaa

2 prk vispikermaa



Sekoita vaniljakastikejauheet maitoon, laita jäähtymään jääkaappiin. Vatkaa kermavaahto. Sekoita vaniljakastike ja kermavaahto keskenään ja täytä kakku.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti